wie is

Liesbeth Aarts

Ik heet Liesbeth Aarts en ben stress/preventie coach en yogadocent. Door mijn persoonlijke ervaring met een burn-out en wat  yoga kan betekenen om te herstellen van een burn-out wil ik graag mensen helpen met het voorkomen van stress- en burn-out klachten. Balance in Body & Mind betekent voor mij rust in mijn hoofd en stevig met beiden benen stevig op de grond staan. Dat is ook wat yoga is: down to earth. Ik ben iemand die leert door ervaringen en het ondernemen van acties. Zo hebben mijn leven en loopbaan er tot nu toe uitgezien. Mijn reis- en levenservaring hebben mij mede gevormd tot de persoon die ik nu ben. Een betrouwbare, enthousiaste en energieke coach en yoga docent die betrokken is, persoonlijke aandacht heeft voor ieder individu en hem/haar met raad en daad bijstaat tijdens het maken van een volgende stap en/of een yogales.

 

Ik houd ervan om op een eerlijke manier samen te werken met als doel je een volgende stap te maken in je leven.  Mijn werkwijze is praktisch, concreet en doel- en resultaatgericht. Dat betekent dat we samen aan je volgende stap gaan werken, zodat je na een tijdje weer zelfstandig verder kunt. Als persoon ben ik altijd heel nieuwsgierig en leergierig geweest en ben ik benieuwd naar het verhaal achter iedere mens en naar datgene wat eenieder uniek maakt.

Na mijn hbo-opleiding Personeel en Arbeid ben ik als loopbaanadviseur en re-integratiecoach aan de slag gegaan bij onder meer arbeidsvoorziening en re- integratie bedrijven  De laatste jaren heb ik mezelf verder gespecialiseerd op burn-outbegeleiding en stresspreventie. Ik bezit voor deze richtingen de benodigde diploma’s, zoals Persoonlijke Ontwikkeling, Professionele Communicatie en NLP practitioner. Tevens heb ik mijn certificaat behaald voor stresspreventie en – interventie volgens de CSR-methode. Daarnaast ben ik recent de 3 jarige opleiding Dynamische Hatha Yoga Ron van der Post afgesloten en de 200 uur van Aranta Yogaopleiding afgerond met een diploma.